Home PageDisclaimer

Disclaimer

Algemeen
Landelijke decoratie (Kamer van Koophandel 55324452) verleent u hierbij toegang tot landelijkedecoratie.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Landelijke decoratie behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Landelijke decoratiespant zich in om de inhoud van landelijkedecoratie.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op landelijkedecoratie.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Landelijke decoratie.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Landelijke decoratie. Landelijke decoratie wil graag origineel blijven. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van onze materialen is dan ook niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Landelijke decoratie, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.