Home PageOver landelijke decoratie

Over Landelijke Decoratie

Welkom bij Landelijke decoratie. De online woonwinkel met landelijke woonaccessoires, lifestyleproducten en decoraties voor binnen en buiten.

Sinds 7 juni 2012 zijn wij (moeder en dochter) gestart met onze webwinkel. Landelijke decoratie is een gezellige en sfeervolle online woonwinkel met betaalbare woondecoraties van verschillende merken om van uw huis een thuis te maken. Laat u verrassen door het assortiment vol met betaalbare en landelijke woondecoraties. Onze producten zijn ook geschikt als cadeau voor familie of vrienden. Wij verkopen o.a. kransen, hangdecoratie, keukenrekken, lampenkappen, lampen, fotolijsten, kussens, glazen stolpen en nog veel meer.

Het assortiment is opgedeeld in Living, Garden, Kitchen en Bathroom. Zoekt u een bepaald product, gebruik dan de zoekfunctie boven aan de website. Ons assortiment bestaat uit diverse merken. Een aantal van de bekende merken die wij verkopen zijn: Countryfield, Sommerfield, Clayre en Eef, PTMD en Mark Hoogendam. Tevens verkopen wij artikelen van minder bekende merken.

Blijf op de hoogte van Landelijke decoratie door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrieven zullen u op de hoogte houden van leuke acties, updates van de webwinkel of andere leuke nieuwtjes. Aanmelden voor de nieuwsbrief is mogelijk onderin de website.

Al onze artikelen zijn per stuk geprijsd en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld bij het artikel. Voor klanten in Rijssen is bezorgen gratis. Indien u deze optie hebt aangegeven tijdens het bestellen, zal de bestelling zo spoedig mogelijk bij u worden afgeleverd.

Wij verpakken en verzenden onze artikelen met veel zorg. Het verzenden is op eigen risico. Wij zijn geen winkel maar een servicepunt. Afhalen of iets komen bekijken bij ons in Rijssen is mogelijk (alleen op afspraak). Bel dan naar 0548-517790 om zeker te weten dat wij aanwezig zijn. Indien u de optie afhalen hebt aangegeven tijdens het bestellen, zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen om een afspraak te maken.

Mocht u op zoek zijn naar een artikel dat niet in de webwinkel staat, kunt u contact opnemen met ons voor de eventuele mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Mail naar info@landelijkedecoratie.nl

Adri & Josanne

Adri en Josanne Legtenberg van Landelijke decoratie.

Adri en Josanne Legtenberg van Landelijke decoratie.